Templates by BIGtheme NET


Home 15 Notiser 15 VADSTENA: Knivrån på Hovsvägen

VADSTENA: Knivrån på Hovsvägen

FOTO: JOCKE LIND / ARKIVBILD

FOTO: JOCKE LIND / ARKIVBILD

Knivrån på Hovsvägen

13.30 inkom larm om att en knivbeväpnad man tilltvingat sig en bil på Hovsvägen i Vadstena. Den knivbeväpnade rånaren tog bilen och körde från brottsplatsen mot Vadstena centrum.

Efter några minuter ringde en annan anmälare att en knivbeväpnad man varit inne i en livsmedelsbutik i Vadstena. Mannen hade varit inne i butiken och  sagt att han kände sig förföljd varefter han sedan åkt från platsen i en bil.

Efter ytterligare några minuter påträffades en misstänkt person av en polisman som kunde gripa den misstänkte och belägga honom med handfängsel.

Den gripne är en 44-årig man, han förs till polisstationen i Motala för förhör och åklagarkontakt. Polisen är kvar på plats för att hålla förhör med målsägare och vittnen.

Polisen har påbörjat en utredning om rån. Fler brottsrubriceringar kan tillkomma. En kökskniv är påträffat och tagen i beslag.

Källa: Polisen.se

HJÄLP OSS!
Vill du donera en slant till oss? Hjälp oss hålla sidan i liv och fortsatta nyheter med bilder och videos. Att ta del av våra nyheter är helt GRATIS men du kan ändå hjälpa oss med de viktigaste utgifterna för att fortsätta göra detta möjligt.


Donera med ett sms. Skriv något av följande.

donera 25
donera 50
donera 100
donera 250

Till nummer 72550
-----------------------------------
Eller swisha valfri summa till 0725-066526
TACK för ditt stöd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*