Templates by BIGtheme NET


Home 15 Norrköping 15 Norrköping: Vattenfallet lyser för Stockholm

Norrköping: Vattenfallet lyser för Stockholm

Norrköping: Vattenfallet lyser för Stockholm

För att visa Norrköpings sorg över den tragiska händelsen i Stockholm har vattenfallet i Industrilandskapet färgsatts i svenska flaggans färger.

Vattenfallet tänds när det mörknar och lyser till midnatt under hela veckan. I samband med den utlysta nationella tysta minuten klockan tolv på måndagen kommer Norrköpings kommun att hålla en ceremoni på Tyska torget.

Norrköping: Vattenfallet lyser för Stockholm För att visa Norrköpings sorg över den tragiska händelsen i Stockholm har vattenfallet i Industrilandskapet färgsatts i svenska flaggans färger. Vattenfallet tänds när det mörknar och lyser till midnatt under hela veckan. I samband med den utlysta nationella tysta minuten klockan tolv på måndagen kommer Norrköpings kommun att hålla en ceremoni på Tyska torget.

Lämna ett omdöme

Rating: Bli den första !
0
HJÄLP OSS!
Vill du donera en slant till oss? Hjälp oss hålla sidan i liv och fortsatta nyheter med bilder och videos. Att ta del av våra nyheter är helt GRATIS men du kan ändå hjälpa oss med de viktigaste utgifterna för att fortsätta göra detta möjligt.


Donera med ett sms. Skriv något av följande.

donera 25
donera 50
donera 100
donera 250

Till nummer 72550
-----------------------------------
Eller swisha valfri summa till 0725-066526
TACK för ditt stöd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*