Templates by BIGtheme NET


Home 15 Norrköping 15 NORRKÖPING: Fyra gripna för förberedelse till rån

NORRKÖPING: Fyra gripna för förberedelse till rån

FOTO: NIKLAS LUKS / NYHETSWEBBEN.SE

FOTO: NIKLAS LUKS / NYHETSWEBBEN.SE

Fyra gripna för förberedelse till rån

En stor polisinsats pågick på måndagen i områdena kring Hageby och Klingsberg i Norrköping.

Polisen var mycket förtegna om vad ärendet handlade om, men på tisdagen hölls en presskonferens i polishuset i Norrköping. Där berättade man att man genom spaningsarbete fått indikationer på att ett antal personer förberedde ett rån.

Det visade sig att de misstänkta personerna befann sig i Norrköping. Då de kunde misstänkas vara beväpnade så begärde man hjälp i form av nationella insatsstyrkan och polisflyget.

När de misstänka personerna rörde sig in mot centrala delarna av stan så inträffade enknivskärning på Drottninggatan. Detta påverkade troligen det planerade rånet och de misstänkta personerna vände åter bort från centrala delarna av stan. Man bestämde sig att försöka göra ett gripande av de misstänkta personerna genom att stoppa bilen de färdades i.

Färden slutade på Grundläggaregatan i Hageby. En person greps i nära anslutning till bilen. Tre andra på olika platser i närområdet. De fyra män som greps anhålls senare av åklagare. De är på sannolika skäl misstänkta för förberedelse till rån.

Man gjorde också ett tillslag mot en lägenhet i Klingsberg där man misstänkte att de fyra männen befunnit sig. Där greps ytterligare fyra personer, de frigavs efter förhör.

HJÄLP OSS!
Vill du donera en slant till oss? Hjälp oss hålla sidan i liv och fortsatta nyheter med bilder och videos. Att ta del av våra nyheter är helt GRATIS men du kan ändå hjälpa oss med de viktigaste utgifterna för att fortsätta göra detta möjligt.


Donera med ett sms. Skriv något av följande.

donera 25
donera 50
donera 100
donera 250

Till nummer 72550
-----------------------------------
Eller swisha valfri summa till 0725-066526
TACK för ditt stöd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*