Templates by BIGtheme NET


Home 15 Norrköping 15 NORRKÖPING: Efterföljande av två fordon

NORRKÖPING: Efterföljande av två fordon

FOTO: JOCKE LIND / ARKIVBILD

FOTO: JOCKE LIND / ARKIVBILD

Efterföljande av två fordon som färdas i hög hastighet på E4:an.

 

19.33 En polispatrull på E4:an norrgående observerade två personbilar som färdades i hög hastighet mellan Linköping och Norrköping. Ett flertal polispatruller anslöt för att genomföra en kontroll av bilförarna.

Bägge fordonen svängde av mot Norrköping och en av bilarna stoppades av polis på Söderleden. Bakom ratten satt en man född -81, känd av polisen sedan tidigare. Polispatrullen fattade misstankar om att föraren kunde vara påverkad av narkotika. Husrannsakan genomfördes i bilen och polisen påträffade där en mindre mängd narkotika. Bilen togs i beslag och föraren omhändertogs för kroppsbesiktning, misstänkt för narkotikabrott.

Föraren av det andra fordonet valde att försöka smita från polisen och färden fortsatte i hög fart mot Hageby. På Timmermansgatan höll en man upp en bom åt den smitande bilen, varpå fordonet tillfälligt försvann ur sikte för den efterföljande polispatrullen. Föraren lämnade sedan bilen och försvann från platsen.

Polisen flyttade bilen från platsen och omhändertog nycklarna för att förhindra fortsatt färd. Det är ännu okänt vem som framfört den smitande bilen. Mannen som höll upp bommen åt den smitande bilföraren kontrollerades av polis. Även han är känd av polisen sedan tidigare. Utredningen fortsätter.

HJÄLP OSS!
Vill du donera en slant till oss? Hjälp oss hålla sidan i liv och fortsatta nyheter med bilder och videos. Att ta del av våra nyheter är helt GRATIS men du kan ändå hjälpa oss med de viktigaste utgifterna för att fortsätta göra detta möjligt.


Donera med ett sms. Skriv något av följande.

donera 25
donera 50
donera 100
donera 250

Till nummer 72550
-----------------------------------
Eller swisha valfri summa till 0725-066526
TACK för ditt stöd!